Professzionális rendszergazda csapat

Összességében több mint 50 év szakmai tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére. Kollégáink és partnereink minőségi munkája garancia az Ön stabil informatikai hátterének.

 

A Dósa Gergely Kft, mint szolgáltató vállalkozás, rendszergazda és informatikus szakembereivel segíti a megrendelői munkáját. Számítástechnikai szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően javítjuk a számítógépeit, szervereit, optimalizáljuk a teljesítményüket, vagy éppen kiépítjük a vezetékes és vezeték nélküli hálózatát. Távoli rendszer felügyeletünkkel és szerver karbantartásunkkal gondoskodunk a kiszolgáló szerverek folyamatos működéséről, elérhetőségükrül. Felhasználó támogatásunkkal pedig biztosítjuk, hogy minden kérdésére választ kapjon Ön, vagy kollégái.
Lépjen velünk kapcsolatba és hagyja, hogy mi segítsünk az informatikai problémák megoldásában!

Az általunk végzett javítások során használt alkatrészek és szoftverek mindig minőségi és hivatalos forrásból származnak, így biztosítva azt, hogy a javított eszközök hosszú ideig megbízhatóan és jogtisztán működjenek, ezzel minimalizálva ameghibásodások lehetőségét.

Dósa Gergely Informatikus Rendszergazda
Dósa Gergely Informatikus Rendszergazda

Dósa Gergely
Ügyvezető, tulajdonos

2007 óta dolgozom az IT világában. 2018. óta saját vállalkozás keretében segítem megbízóim munkáját.
Csapatom és partnereim munkájáért felelősséget vállalok.

Az Informatikus, Rendszergazda
A hitvallásom

Amikor halljuk vagy látjuk ezeket a szavakat: informatikus, rendszergazda, akkor ahány féle ember, annyi féle gondolat és érzés alakul ki. Nehéz megfogni, mitől is lesz valaki jó rendszergazda, informatikus, és hogy pontosan miket tud, vagy kell, hogy tudjon megcsinálni.

Én sem tudom, hogy mi a pontos definíció, ami mindent lefed, holott már rengeteg cikket és publikációt olvastam el informatikai témakörben. Azt viszont tudom, hogy én mitől érzem magamat informatikusnak, s mi az, amitől más lehetek, mint a többi rendszergazda. Amikor az ügyfeleimmel beszélgetek, igyekszem mindig sok kérdést feltenni, hogy kiderítsem mi a pontos célja, mi az, amit el szeretne érni. Ezután jön csak a szakmai, informatikai rész.

Az én munkám egészen sokszínű; számítógép és notebook javításon keresztül, vezetékes vagy wifi hálózat építésen és javításon keresztül egészen a szerverek telepítésén át, komplex informatikai projekteken keresztül a biztonsági tanácsadásig bezárólag mindent szeretek csinálni. Ezek viszont csupán eszközök, nem célok. Nekem nem az a feladatom, hogy jó rendszergazda módjára az elromlott számítógépet, vagy összeomlott szervert megjavítsam. Nekem az küldetésem, hogy az ügyfelem a saját célját elérje, tehát tudjon dolgozni, az informatikai erőforrásait hibamentesen használhassa.

Ennél fogva az ügyfelem és saját célkitűzésem egy és azonos, az informatika pedig csak egy eszköz ezek elérésében – amit persze tudni kell jól használni -, a jó rendszergazda pedig ebben segít.

 

Dósa Gergely Informatikus Rendszergazda

Gyakran ismételt kérdések

A cégünk számítógép javítást, optimalizálást, hálózat kiépítést és karbantartást, távoli rendszer felügyeletet, szerver karbantartást, felhasználó támogatást nyújt.

Igen, partnereinkkel karöltve akár országos lefedettséggel is tudunk dolgozni. Ha pedig nem olyan nagy a baj, amihez helyszíni kiszállás kell, s van áram, internetkapcsolat, távolról mindent meg tudunk oldani, akár Magyarország határain túl is.

Lehetőség van eseti vagy rendelkezésreállásos együttműködésre is.

Igyekszünk. Keressen meg bennünket!

Nem baj, az a mi dolgunk! Igyekszünk gyorsan megérteni a problémát és hatékonyan segíteni!

Helyben végeztt rendszer felügyelet esetén a szakemberek személyesen szállnak ki, míg távoli rendszer felügyelet esetén a szakemberek távolról kapcsolódnak a szerver rendszerhez

A rendszerek karbantartása rendszerenként és üzleti igényekenként változik, de általában havonta vagy negyedévente javasolt.

Ha egy rendszer leáll, azonnal értesíteni kell egy rendszergazda szolgáltatót, informatikus szakembert, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkezdhesse a probléma megoldását.

Rendszergazdára van szüksége? Keressen meg bennünket!