A jó rendszergazda mindig törekszik a biztonságra

Dósa Gergely Kft Infromatikus Rendszergazda Eset minősített partner

Cégünk 2023-ban is ESET minősített partnerként áll Ügyfelei rendelkezésére.

Elhivatott célunk megbízóink számítógépes rendszereinek biztonságban tartása. Ennek egyik pillére a megfelelő szoftveres védelmi megoldás alkalmazása.

A vírusirtó programok használata nagyon fontos a számítógépes rendszerek és azokon tárolt adataink biztonsága érdekében. A vírusok és más rosszindulatú szoftverek károkat okozhatnak, illetve ellophatják az adatainkat. A vírusirtó programok segítenek megelőzni ezeket a problémákat, megtalálni és eltávolítani a már jelenlévő vírusokat. Rendszeres használatukkal javíthatjuk a számítógép teljesítményét és megvédhetjük az adatainkat a veszélyektől.

50% MOK kedvezmény ESET vírusirtó termékekre

Válassza az ESET vírusirtó megoldásait számítógép és mobil védelemre, amelyet most orvosként, 50%-os MOK kedvezménnyel vásárolhat meg.

Hogyan vehető igénybe az orvos kedvezmény?

Ha Ön rendelkezik Magyar Orvosi Kamara (MOK) tagsággal, akkor jogosult az 50%-os kedvezmény igénybe vételére. A kedvezményt összesen maximum 5 számítógépre vagy okoseszközre veheti igénybe.

A kedvezmény a következő vírusirtó és antivirus szoftverekre érvényes:

  • ESET NOD32 Antivirus

  • ESET Internet Security

  • ESET Cyber Security

  • ESET Cyber Security Pro

  • ESET Mobile Security

A kedvezmény igazolása, igénybe vételének feltételei

Igazolásként elfogadjuk az alábbiak egyikét: 

– Munkakör igazolása (olyan munkáltató igazolás, amin a munkakört is feltüntették)
– Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) által az egészségügyi szakképesítést szerzett személyeknek kiadott nyilvántartási szám
– Orvosok esetén a Magyar Orvosi Kamarai (MOK) tagsági igazolvány másolata

A kedvezmény igazolásához szükséges dokumentumokat e-mailben ([email protected]) juttathatja el hozzánk. A kedvezményes licencet a jogosultság ellenőrzését követően állítjuk ki. *

Figyelem! Kedvezmény igénybevétele esetén a licencet és a számlát kizárólag a jogosult magánszemély nevére áll módunkban kiállítani.

Egy felhasználó a felsorolt kedvezmények közül egyszerre csak egyet vehet igénybe, azaz a kedvezmények egymással nem vonhatók össze. A felsorolt kedvezmények a hosszabbítási és bővítési kedvezményekkel összevonhatók.

*: A kedvezmény igénybevételéhez szükséges igazoló adatok az Eset (Sicontact Kft.) részére továbbításra kerülnek. A Sicontact Kft. tájékoztatása alapján: “Kedvezmény igénybevétele esetén a részünkre megküldött igazoló dokumentumokat kizárólag ellenőrzésre használjuk fel és az ellenőrzés után azokat megsemmisítjük, harmadik fél számára át nem adjuk.” Sicontact Kft. adatkezelési irányelvei: https://www.eset.com/hu/adatkezelesi-iranyelvek/

Vásárolja meg az Önnek megfelelő vírusvédelmi megoldást, és élvezze a zavartalan internetezést hosszú távon is. Most minden otthoni ESET terméket 50%-os MOK kedvezménnyel vásárolhat meg, ráadásul terméktámogató csapatunk folyamatosan rendelkezésére áll, ha technikai kérdése merül fel.

Eset Nod 32 Antivirus

50% kedvezménnyel
7.107 Ft-tól
  • 14.214 Ft helyett

Eset Internet Security

50% kedvezménnyel
8.631 Ft-tól
  • 17.262 Ft helyett

Eset Cyber Security

50% kedvezménnyel
7.107 Ft-tól
  • 14.214 Ft helyett

Rendszergazda szolgáltatás akció!

Ha a fenti termékek közül rendel és Ön jogosult a jelzett kedvezmények igénybevételére is, úgy eseti távoli munkavégzéses rendszergazda szolgáltatásunk díjából is 50% kedvezményben részesül! A kedvezmény 1 óra távoli rendszergazda munkavégzés megrendelése esetén vehető igénybe.